Info betaalmogelijkheden

Betaalmethodes van Feestwinkel Altijd Feest:

1. Bank overschrijving    

2. IDEAL betalen

3. Creditcard 

4. Cash betalen

Betalingen

Orders dienen vooruit betaald te worden. Overheidsinstellingen en enkel zeer grote bedrijven kunnen onder voorwaarden op rekening bestellen. Hiervoor dient eerst contact te worden opgenomen met onze klantenservice.

1. Bank/giro overschrijving    

U schrijft zelf het totale bedrag (inclusief verzendkosten) van de order over o.v.v. uw ordernummer.

Onze bankgegevens:    
IBAN: NL97 INGB 0007 2538 74
Swift adres / BIC: INGBNL2A

2. Betalen met IDEAL    

Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. 

U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met IDEAL wilt betalen. Klik dan op de IDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Zie voor meer informatie: IDEAL.


3. Creditcard 

Feestwinkel Altijd Feest  accepteert enkel Mastercard en Visa. U selecteert  (betaalwijze) creditcard, vervolgens komt u in de beveiligde omgeving van onze payment provider Icepay.nl alwaar u uw kaartnummer, de vervaldatum, de CVC-code (laatste 3 cijfers op de achterkant), de naam van de kaarthouder en uw email adres dient in te vullen en soms ook uw pincode. Na het versturen van de ingevulde informatie is uw order betaald.

Zie voor meer informatie: Icepay Payments.4. Cash betalen   

U kunt ook gewoon met cash geld uw orders betalen. Maak een printje van uw order of schrijf een briefje, stop het geld er gepast bij en stop het in een enveloppe. U mag afronden op 5 cent. U verstuurd de enveloppe naar: Feestwinkel Altijd Feest, Naaldwijkseweg 25, 2291 PA, Wateringen. Vergeet nooit uw ordernummer te vermelden! Als de betaling is verwerkt wordt uw order verzonden.

 


 

   Snel bezorgd

   Breed assortiment

   Lage prijzen

    Klant is koning

 

    

        

     VERZENDKOSTEN

Nederland 4,95 euro

Bestelling boven 75 euro:

GRATIS verzending

 

Volg ons op

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2024 Feestwinkel Altijd Feest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel