Oranje ek versiering

VOLG HIER HET LAATSTE ORANJE VOETBAL NIEUWS EN ALLE INS EN OUTS OM DIT EK UW STRAAT OF HUIS HELEMAAL OP EN TOP IN ORANJE THEMA TE VERSIEREN!

8 MAART

Op 14 juni begint het EK voetbal! En de leeuwen van Oranje zijn er weer bij! Het waren twee aparte toernoeien; het afgelopen EK en WK. Het EK speelde zich af in coronatijd waardoor het echte oranjegevoel van gezellig bijelkaar zijn en de straten massaal oranje versieren minder was. Het WK werd gespeeld in de winter waardoor er maar heel weinig straten oranje kleurden. Zo'n groot voetbalfeest hoort tot wel echt in de zomer. Daardoor na twee aparte toernooien zal dit echt weer een toernooi als vanouds worden waar de straten massaal oranje kleuren. Wij van Feestwinkel Altijd Feest hebben er in ieder geval veel zin in en zullen zelf ook alles oranje versieren. In onze online feestwinkel verkopen we heel veel oranje feestversiering om het zowel buiten als binnen gezellig te maken. De oranje slingers zijn natuurlijk het belangrijkst, voor binnen kunnen we papieren slingers gebruiken. Voor buiten natuurlijk plastic, want anders zou een regenbui de oranje gezelligheid kunnen bederven. Verder hebben we natuurlijk oranje vlaggen, spandoeken, borden, bekers, servetten, raamstickers en nog veel meer. Ook de komende tijd gaan we veel op pad om zoveel mogelijk bijzonder en leuke oranje versiering te scoren. En dan gaan we langzaam aftellen naar het moment dat Oranje samenkomt voor het EK. Eerst gaan onze Oranje leeuwen nog oefenen tegen Schotland en Duitsland. De laatste is natuurlijk het land waar veel oranje supporters naar af zullen reizen deze zomer. Wij hebben er al veel zin in!

Bekijk hier onze oranje voetbal versiering!

 

10 Maart

 

 

Ook dit jaar zijn er tijdens het EK Loeki de Leeuw oranje feestartikelen verkrijgbaar. Tijdens het afgelopen WK was deze collectie nieuw en ook dit komende toernooi zullen deze oranje feestversieringen verkrijgbaar zijn. Loeki is na een tijd afwezig te zijn geweest weer helemaal terug op TV. Ook tijdens het EK zal de leeuw weer een prominente rol vervullen tijdens de reclameblokken. Daarom is het ook super leuk dat er nu een speciale EK en WK Loekie de Leeuw oranje feestartikelen collectie is gefabriceerd. Zo zijn er Loeki de Leeuw slingers en vlaggenlijnen, hangdecoratie, servetten, ballonnen en ook spandoeken/vlaggen. Zo kun je je woning tijdens het EK helemaal in Loekie de Leeuw oranje thema aankleden! Ons assortiment Loekie de Leeuw oranje versiering vind je gewoon tussen ons andere oranje feestversiering. Op naar het EK met onze Loeki de leeuw feestartikelen!

 

20 Maart

Vandaag is er door Amscan Europe (groothandel feestartikelen) een nieuwe collectie voetbal feestversiering gepresenteerd speciaal voor het EK voetbal.  Deze collectie zal binnenkort bij Feestwinkel Altijd Feest verkrijgbaar zijn. De collectie kan zowel bij ieder Europees land gebruikt worden en is niet specifiek gespitst op een land. De feestlijn is dadelijk leuk te combineren met onze oranje versiering. Zie hieronder een impressie van de nieuwste collectie EK feestartikelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Snel bezorgd

   Breed assortiment

   Lage prijzen

    Klant is koning

 

    

        

     VERZENDKOSTEN

Nederland 4,95 euro

Bestelling boven 75 euro:

GRATIS verzending

 

Volg ons op

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2024 Feestwinkel Altijd Feest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel