Retourzenden

Als klant bij Feestwinkel Altijd Feest doen we er alles aan om tevreden klanten te hebben. Toch kan het onverhoopt om een of andere reden voorkomen dat u een artikel wilt retourzenden. U heeft het recht om na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen een artikel te retourneren (herroepingsrecht). U heeft 14 dagen om de goederen te passen en  te beoordelen.

De goederen kunnen enkel compleet worden geretourneerd in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk), dienen in dezelfde conditie verkeren als wij het verzonden hebben en mogen niet gebruikt zijn. Als wij constateren dat de goederen op een andere manier gebruikt zijn zullen we dat in mindering brengen op de creditering. Goederen die speciaal op uw verzoek besteld/aangepast zijn vallen buiten het herroepingsrecht.

Feestwinkel Altijd Feest zal uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na het invullen van de retourbon, u het openstaande bedrag terugbetalen (incl. de verzendkosten van de order als de gehele order retour komt). Als wij de goederen later dan 14 dagen ontvangen en u geen verzendbewijs kunt overhandigen zal dat de creditering vertragen.

   Snel bezorgd

   Breed assortiment

   Lage prijzen

    Klant is koning

 

    

        

     VERZENDKOSTEN

Nederland 4,95 euro

Bestelling boven 75 euro:

GRATIS verzending

 

Volg ons op

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2024 Feestwinkel Altijd Feest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel