Baby Shower organiseren

Wilt u een baby shower organiseren voor je zus, famlielid of vriendin, dan is de aankleding van het feest de eerste stap naar een geslaagde baby shower.

Feestwinkel Altijd Feest kan tegen zeer voordelig tarief uw versieringen voor een baby shower verzorgen. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waarin u vermeldt wat uw wensen zijn qua aankleding van het feest (kleur ballonnen, stijl, aantal personen, het maximale budget dat u wilt uitgeven). Vervolgens gaan wij voor u aan de slag en bieden wij u binnen 1-2 werkdagen een offerte op maat aan. Het unieke van deze dienst is dat wij u een aanbod zullen doen tegen groothandelsprijzen. Zo bent u zeker van de allerlaagste prijs voor uw baby shower!  Wij rekenen slechts een klein te verwaarlozen bemiddelingsbedrag.

 

Wij kunnen u bovendien ook baby shower feestartikelen leveren die niet op onze website staan. Op basis van uw wensen zullen wij u een fijn en uniek aanbod baby shower ballonnen, slingers, decoraties etc. doen. Als u akkoord gaat met de offerte, zullen wij u binnen 1-2 werkdagen de feestversieringen doen toekomen.

Voor meer info, advies of vragen, klik op de onderstaande button. Uiteraard mag u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via 06 360 39 246 of via ons e-mailadres: info@altijdfeestwinkel.nl

 

   Snel bezorgd

   Breed assortiment

   Lage prijzen

    Klant is koning

 

    

        

     VERZENDKOSTEN

Nederland 4,95 euro

Bestelling boven 75 euro:

GRATIS verzending

 

Volg ons op

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2024 Feestwinkel Altijd Feest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel