Jurassic World versiering

Dino's zijn populairder dan ooit door de kaskraker Jurassic World 2. Heel wat jongens willen hun verjaardag dan ook in Jurassic World thema vieren. Ook wij zijn fan van Jurassic World en hebben dan ook alles uit de kast gehaald om u een compleet pakket Jurassic World feestartikelen en versiering te kunnen aanbieden.

Klik hier om ons assortiment Jurassic World versiering voor een verjaardag of feestje te bekijken.

Hoe begin je met het organiseren van een Jurassic World feestje? Eerst begin je natuurlijk met het schrijven van onze speciale dinothema uitnodigingen aan de genodigden. Hierdoor komen de genodigden al in de sfeer van het Jurassic World feestje. Echte Jurassic World uitnodigingen zijn helaas niet uitgebracht door de groothandel, maar ook dinothema uitnodigingen zijn leuk bijpassend.

Verder hebben we natuurlijk eetgerei nodig. Vast en zeker wordt er gelunchd of iets gegeten met elkaar tijdens het feestje. Wij hebben originele Jurassic World verjaardag borden, bekers en servetten. Van de bekers en servetten hebben we twee verschillende uitgaven, een met een opdruk van raptor Blue en een met een opdruk van de T Rex uit Jurassic World.

 

 

Dan hebben we natuurlijk het Jurassic World tafelkleed nodig. Deze is in het blauw uitgevoerd met aan de zijkanten opdrukken van raptor Blue. Verder zijn in het tafelkleed allemaal mooie Jurassic World prints weergegeven.

 

Een verjaardag kan niet zonder slingers. We hebben er lang naar gezocht, maar we hebben ze gevonden: originele Jurassic World vlaggenlijnen. Het materiaal  van deze Jurassic World slingers is plastic en de afmeting is circa 2,5 meter.

Maak uw feest extra feestelijk met deze Jurassic World hangdecoratie. De hangdecoratie bestaat uit metallic spiralen met aan het uiteinde een Jurassic World kartonnen hanger. Hier staat de T Rex en raptor Blue op weergegeven.

 

Ook hebben we te gekke Jurassic World letterslingers. Op de letterslinger staat natuurlijk de tekst: Happy Birthday en leuke dino opdrukken.

 

Deze Jurassic World deur banner is leuk om over de voordeur op te hangen. Zo zien alle genodigden meteen waar het Jurassic World feest begint!

 

 

Kinderen zijn altijd het blijdst met een heliumballon. Feestwinkel Altijd Feest heeft echt een zeer uitgebreid aanbod Jurassic World folie ballonnen, o.a. van raptor Blue, de T Rex, zowel rond als shaped.

 

 

We hebben ook kleinere Jurassic World folie ballonnen die u vult met lucht en op een ballonstokje zit. Je blaast deze op met een rietje.

 

 

Ten slotte moeten we natuurlijk niet de Jurassic World ballonnen vergeten. Wij hebben verschillende leuke JUrassic World latex ballonnen die niet mogen ontbreken op uw feest!

 

 

   Snel bezorgd

   Breed assortiment

   Lage prijzen

    Klant is koning

 

    

        

     VERZENDKOSTEN

Nederland 4,95 euro

Bestelling boven 75 euro:

GRATIS verzending

 

Volg ons op

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2024 Feestwinkel Altijd Feest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel